• Lehet e légmell? Vagy ha nem akkor mi lehet a probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Üdvözlöm! 23 éves vagyok . Pár hete van olyan problémám hogy gyakran fordul elő nehézlégzés,fejfájás ,mellkasi fájdalom, illetve a bordák alsó részénél ( leginkább elől),a rekeszizomnál való fájdalom (gyakran ülve rosszabbak a panaszok, fekve jobbak). Olyan mintha beszorulna a levegőm. Egyik nap levegő vétel közben fordultam a bal oldalamra fekvés közben és szúrni / nyomni kezdett a jobb mellkasomnál elől és hátul. Egész éjjel nem tudtam tőle aludni. Volt hogy nyújtózkodás közben is megesett a mellkasi fájdalom illetve éves / ivás közben is. A bordák alsó részénél való fájdalom illetve a mellkasi fájdalom van hogy váratlanul jön elő. Nem fáj nagyon, de elég zavaró. Gyakori még az izomrángás a bal oldalamnál(a szív környékén?),az említett bordák alsó részénél illetve a has környékén. Háziorvsnál voltam, aki a Sumamed 250 mg-s kemény kapszulát írta fel, aminek a szedését egyelőre még nem tudtam elkezdeni. Illetve mellkas röntgenere küldött. Itt a következőket írták: a rekesz éles kontúrú, a lat. sinsusok szabadok, a szív nem nagyobb, tiszta tüdő . Voltam még hasi és szív ultrahangon. Mindent rendben találtak. Ha nem légmell akkor mitől lehetnek ilyen problémák? Érdemes e elmennem máshova és ha igen hova? Okozhatja e stressz? Megoldhatja e a felírt gyógyszer a problémát, vagy ha nem mit tudna javasolni? Pánikbeteg vagyok, frontint szedek 2 hónapja, de nem javított a helyzeten. Nem szeretném ha 100%- ban efelől lenne elítélve a dolog! Segítségét előre is Köszönöm!

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a visszatérő mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Panaszait biztosan nem légmell okozza, ezt a mellkas röntgen is alátámasztja. Légmell esetén a fájdalmak más jellegűek, nehézlégzés is társul hozzá. Panaszai mozgásszervi eredetűek lehetnek. Ülő munka, rossz tartás, nem megfelelő fekhely, illetve amennyiben valamilyen diétát tart, az ionok, nyomelemek szintjének csökkenése is okozhat izomgörcsöt. Ebben a fiatal korban a Frontin rendszeres szedésének is lehetnek mellékhatásai. Üdvözlettel:


        Kérdés: 2019. december 19., 17:09; Megválaszolva: 2019. december 21., 12:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.