• Ujra aggodalom

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Foorvos Asszony! Azt hittem, nem fogok mar irni Onnek, de ugy nez ki az elet maskepp gondolta. Egesz jol elmultak a tuneteim az elmult 2-3 hetben, fejfajasom gyakorlatilag teljesen megszunt. Ami viszont megmaradt, az az enyhe remeges kezben (labban mintha egyaltalan nem lenne mar), es neha egy egy akartlan izom mozgas-rangas szinten kezben, labban, arcon de mindig csak maximum 5 mp ig. Masszorozasra van hogy elmulik. Ma hajnalban a szemoldokom folotti teruleten, es az orrom kornyeken volt izommozgas. Ezek tukorben szinte nem is lathatoak, engem zavarnak. Egyszer emlitett Doktorno, hogy az arcideg rangas ah epilepszia tunete is lehet. Ez meg nem minosul annak? 2 hete voltam a munkahelyem altal biztositott neurologiai vizsglataon, ahol az orvos kedvesen megviszgalt. Reflexeket, izomerot, jarast, orromhegyere ujjam, nyelvnyujtast, vicsorgast, homlokrancolas stb. O neurologialag mindent rendben talalt, egy enyhe nyaki gerinc ferduletet talalt, rossz testtartas miatt, azt mondta erdemes egy reumatologust felkeresni. 3 napja voltam szemeszeten, ott szemnyomas meres, szemfenek tukrozes, tablaolvasas tortent, minden rendben van. Ezek a rangasok nyugtalanitanak engem csak, hiaba nehany mp csak. Kb 3 hete szedek magne b6 ot, ugy erzem sokat segit, mint emlitettem a remeges csokent, es a szemhej tikkelese is megszunt. Ezek az arcon, testen levo par mp ig tarto izomrangasok adnak okot aggodalomra? Koszonok, hogy ismet segit!

        Dr. Kerekes Éva válasza a arcrángás témában

        Tisztelt Érdeklődő! Ha a neurológus kolléga nem találta a rángásokat kivizsgálásra érdemesnek, akkor minden bizonnyal ideges tünetről van szó. A MagneB6 remek választás, ha szükséges, az adagot lehet emelni 3x2 tablettára, majd ha ha a panasz elmúlik, akkor fokozatosan csökkenteni az adagot. A reumatológus mellett továbbra is érdemes lenne pszichiáterrel- vagy pszichológussal konzultálni. Gyógyulást kívánok!


        Kérdés: 2019. december 13., 06:13; Megválaszolva: 2019. december 14., 21:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.