• 15 éves fiú ként fehérje por fogyasztása súlyos edzés mellet.

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Üdv! Egy 15 éves fiú vagyok aki lassan 2 éve test építéssel foglalkozik hobby ként. És egy olyan kérdéssel fordulnék magához, hogy ha ennyi évesen fehérje port szednèk izom építéshez, mert nem érzem a normális kajában lévő protein elégnek,akkor a,, túlzott,, fehérje fogyasztás(30g egy adag) az nem káros egy 15 éves fiúnak? Nincsenek káros hatásai a fiatalabb szervezetre?Illetve ön ajánlja e a fehérje port? előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Balogh Andrea válasza a fehérjeporok témában

        Kedves Kérdező! Nem javaslom a szintetikus fehérje porok fogyasztását, azt tanácsolom próbálja meg inkább táplálék formájában bejuttatni a szükséges fehérje adagot. Ezek a szintetikus készítmények a szervezetünk számára idegenek, nem egyszer nemkívánatos tüneteket okoznak. Pont abban az életkorban van, amikor nagyon nem mindegy mit és mennyit visz be a szervezetébe és ez egy életre kihathat. Kitartást, jó edzést kívánok Önnek! Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2019. október 17., 20:23; Megválaszolva: 2019. október 22., 08:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: