• Negativ laz

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        T. Doktor ur, hogy. Fel eve vagyok rosszul, naponta többször lazasnak erzem magam. Ég a szemem, az arcom, forró a lehelletem, gyenge vagyok, etvagytalan. A lázas betegek tünetei, megis ha merem a homersekletem 35,6-36,1 c fok szokott lenni. Ha beveszek lazcsillapitot fel ora mulva jobban leszek es az újból mert testhomerseklet a normalis 36,5 lett. Többször voltam laborvizsgalaton de minden értek normalis volt. Voltam mellkasrontgenen amely szinten negativ lett. Gyakorlatilag majdnem kinevetnek de egyre többször van ez az állapot naponta. Mit tegyek hova forduljak?

        Dr. Szanyi Andrea válasza a melegségérzet témában

        Kedves Kérdező! A melegségérzet nem feltétlenül jelent lázat. Nem említi, hogy van-e más tünete is, esetleg kipirulás, szapora szívverés, esetleg a szedett gyógyszer mellékhatása okozza a panaszt. Nem említi, hogy az antidepresszánst miért szedi, hangulatzavar, szorongás vagy pánik betegség áll-e a háttérben. Esetleg a panasza már a gyógyszer szedése előtt is fennállt? Javaslom, hogy a felmerült kérdéseket az antidepresszánst javasló orvosával is beszélje meg.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2019. augusztus 14., 10:45; Megválaszolva: 2019. augusztus 20., 21:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: