• Emlékezetkiesésem lehetett?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tiszteletem!Magas pulzus számra szedtem Panangin fortét+ mellé magnéziumb6-ot.Idegességre valeriána relaxot kaptam.Délután 5óra körül bevettem a valeriána relaxot és másnap reggel a Panangint+a magnézium b6-ot.érdeklődnék hogy nem okozhat e ez emlékezet kiesést?Rövid pár perces emlékezetkiesésre gondolok.Nagyon sokat segítene.Nagyon aggodom.előre is köszönöm!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a emlékezet kiesés témában

        Tisztelt Kérdező, Ezek a gyógyszerek Kálium és Magnézium tartalmúak. Az előírt mennyiségben szedve nem okoznak mellékhatásokat. A túladagolás, - amely nem áll fenn az Ön esetében - okozhat olyan szívműködési rendellenességeket, ami akár rövid emlékezet kieséssel is járhat. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2019. július 15., 18:50; Megválaszolva: 2019. július 21., 14:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: