• Véres széklet

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm a válaszát. Ma lent jártam az orvosi ügyeleten, ahol a meglévő gyógyszereim mellé a Pantoprazol Sandoz 40 mg gyomornedv ellenálló gyógyszert felirták. Kérdésem az lenne, hogy a Quamatel gyógyszer(napi 1) mellett pluszban gondolta a doktor úr a pantoprazol( napi 2) szedését?(Megkérdeztem tőle de ő azt mondta hogy igen.)Nem tudom, hogy figyelt-e hogy milyen gyógyszereket szedek vagy valóban mind a kettőt kell szedni. A leirások alapján ugyanaz a két gyógyszer csak más névvel. Köszönöm ismételt válaszát.

        Dr. Plósz János válasza a pantoprazol témában

        A 2x40mg pantoprazol mellé nem szükséges a Quamatel szedése.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2019. március 16., 14:00; Megválaszolva: 2019. március 16., 14:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: