• Nuvaring használata más gyógyszerek szedése mellett

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Üdv, 1 éve használok Nuvaringet fogamzásgátlásra. Pár hete bélgyulladást diagnosztizáltak nálam (colitisz ulcerosa). Emiatt az alábbi gyógyszereket szedem: - Medrol 1*40mg - Salazopyrin 3*1000mg - Pantoprazol 1*40mg - Kaldyum 1*600mg A szedett gyógyszerek hatással lehetnek a Nuvaring hatékonyságára? Illetve azt szeretném még tudni, hogy a gyermekvállalást hogyan lehet tervezni a gyógyszerek mellett / után?

        Dr. Tekse István válasza a bélgyulladás témában

        Kedves Kérdező! Ennyi gyógysze mellett mindenképp óvszer használatát is javaslom. Amikor majd babát szeretnének akkor kell átgondolni majd a gyógyszeres terápiát, hogy melyiket lehet és melyiket nem lehet használni. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 27., 12:03; Megválaszolva: 2019. február 01., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: