Nuvaring használata más gyógyszerek szedése mellett

Üdv, 1 éve használok Nuvaringet fogamzásgátlásra. Pár hete bélgyulladást diagnosztizáltak nálam (colitisz ulcerosa) . Emiatt az alábbi gyógyszereket szedem: - Medrol 1*40mg - Salazopyrin 3*1000mg - Pantoprazol 1*40mg - Kaldyum 1*600mg A szedett gyógyszerek hatással lehetnek a Nuvaring hatékonyságára? Illetve azt szeretném még tudni, hogy a gyermekvállalást hogyan lehet tervezni a gyógyszerek mellett / után?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza bélgyulladás témában

Kedves Kérdező!

Ennyi gyógysze mellett mindenképp óvszer használatát is javaslom.

Amikor majd babát szeretnének akkor kell átgondolni majd a gyógyszeres terápiát, hogy melyiket lehet és melyiket nem lehet használni.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2019. január 27., 12:03; Megválaszolva: 2019. február 01., 13:00
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kreatin kináz
Érdellődéd
Laborlelet értékelése
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! lányom (19) 2 és fél ée vegetáriánus, s kb 8 hónapja vegán, gluténmentes és finomított cukormentes érternden él....
Ijesztő véres nyál csak reggel
Üdvözlöm, az elmúlt napokban vettem észre, hogy amikor reggel felkelek és kimegyek a fürdőszobába, ha köpök egyet akkor olyan mintha véres...
Oltás utáni mellékhatások...
Üdvözlöm! November 22.-én megkaptam a harmadik Korona vírus elleni Moderna védőoltásomat (az első kettő Sinopharm volt) és azóta egyre több...