• Nyelvi elváltozás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő Doktor úr! A nyelvem alatt ilyen csíkszerű valami található ami egy pontban illeszkedik a nyelvemhez és a belseje megeggyezik a nyelvem színével a külseje viszont fehéres ugyan ez megtalálható a párom nyelve alatt is és a nemiszervén így gondolom én valami elkapható dologról lenne szó. A nyelvemen nem érzek semmi furát de a jobb herém vagy mellékherém dagadt és alhasi fájdalmaim vannak jobb oldalt a köldököm és a jobb combtövem közt pontosan, (köldöktályi fájdalmam nincs) ez kisugárzik a derekamba szintén jobb alul feszítő szúró érzésnek mondanám a herém nyomásra nagyon érzékeny. Szeretném kérdezni hogy mik lehetnek ezek a kiálló valamik és hogy milyen szakrendelésre kellene fordulnom ezzel a panasszal? Néhány képnél a fogam segítségével igyekeztem láthatóbbá tenni és több képen berajzoltam. https://kepkuldes.com/image/8ahX2 https://kepkuldes.com/image/8a3lP https://kepkuldes.com/image/8afFi https://kepkuldes.com/image/8aQfl https://kepkuldes.com/image/8aLcQ https://kepkuldes.com/image/8axJR https://kepkuldes.com/image/8aBqZ https://kepkuldes.com/image/8aT1m https://kepkuldes.com/image/8aRP0

        Dr. Árki Ildikó válasza a hereduzzanat, hasi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! A hasi fájdalom és hereduzzanat okát sürgősen tisztázni kell, ezért mielőbb orvosi vizsgálat szükséges. (SBO, ügyelet, urológia) A hölgynek nőgyógyászhoz kellene fordulnia. A képekről az elváltozás nem megítélhető, személyes orvosi vizsgálat szükséges. (a fentebb említetteken kívül szájsebészet esetleg STD rendelés)


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 10., 18:30; Megválaszolva: 2019. január 13., 21:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: