Fülben remegés érzés dobogás érzet

Tisztelt doktor úr! Több mint egy éve kezelnek pánikszindróma betegséggel! Kb 4hónappal ezelőtt kezdódött nálam fül dobolás érzés kivizsgáltak hálás vizsgálaton kis fokú halás károsodást és hallójárat csont meszesedést diagnosztizáltak erre Betahistint írták amit mai napig szedem! A dobogás átmenet remegő érzésbe a jobb fülemben ami arc kipirulással és fül és fej égéssel társul néha! Erre föl írták a Nootropil1200mg amit nem merek elkezdeni szedni! Mit csináljak nagyon zavaró és kellemetlen érzés! Na meg persze be is pánikolok ilyenkor félve a stoktol!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza arckipirulás témában

Tisztelt Kérdező!

Ugyanezen kérdését már fül-orr-gégész kollégám, dr. Zaránd Rajmund megválaszolta. Én az ő javaslatán kívül még azt tanácsolnám, hogy a panaszokkal keresse fel háziorvosát és nőgyógyászát is. Arckipirulást többek között magas vérnyomás és változó kori hormonváltozások is okozhatnak. Ezen kívül hasznos lenne pszichiáterét is felkeresni kontroll vizsgálat céljából a panaszokkal. Üdvözlettel.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2019. január 07., 14:52; Megválaszolva: 2019. január 09., 20:17
Kérdések és válaszok: Egyéb
Sportolás után
Tisztelt Doktor Úr! Azért fordulok Önhöz, mert nem értem miért pirosodik ki olyan nagyon az arcom sportolás után. Nagyon régóta sportolok: futok...
Labor leletek értelmezése
Kreatin kináz
Érdellődéd
Laborlelet értékelése
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! lányom (19) 2 és fél ée vegetáriánus, s kb 8 hónapja vegán, gluténmentes és finomított cukormentes érternden él....