• Fülben remegés érzés dobogás érzet

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt doktor úr! Több mint egy éve kezelnek pánikszindróma betegséggel! Kb 4hónappal ezelőtt kezdódött nálam fül dobolás érzés kivizsgáltak hálás vizsgálaton kis fokú halás károsodást és hallójárat csont meszesedést diagnosztizáltak erre Betahistint írták amit mai napig szedem! A dobogás átmenet remegő érzésbe a jobb fülemben ami arc kipirulással és fül és fej égéssel társul néha! Erre föl írták a Nootropil1200mg amit nem merek elkezdeni szedni!! Mit csináljak nagyon zavaró és kellemetlen érzés! Na meg persze be is pánikolok ilyenkor félve a stoktol!

        Dr. Árki Ildikó válasza a arckipirulás témában

        Tisztelt Kérdező! Ugyanezen kérdését már fül-orr-gégész kollégám, dr. Zaránd Rajmund megválaszolta. Én az ő javaslatán kívül még azt tanácsolnám, hogy a panaszokkal keresse fel háziorvosát és nőgyógyászát is. Arckipirulást többek között magas vérnyomás és változó kori hormonváltozások is okozhatnak. Ezen kívül hasznos lenne pszichiáterét is felkeresni kontroll vizsgálat céljából a panaszokkal. Üdvözlettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 07., 14:52; Megválaszolva: 2019. január 09., 20:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: