• vérvétel, vizelet eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Szép napot kívánok! Vér és vizelet lelet eredmény: Vérvétel: Vvt süllyedés: 23 Neutrophil szám: normál tartomány Neutrophil %: 45, 40 % Lymphocyta szám: normál Lymphocyta %: 43, 20 % Eosinophil szám: normál Eosinophil %: 4, 30 % GOT, GPT: normál Gamma-Gt: 47 U/L Foszfát.Kreatin kináz, Szérum amikáz, össz bilirubin, Direkt bilirubin: NORMÁL Szérum húgysav: 403 umol/l Szérum Karbamid, Szérum kreatinin: NORMÁL eGFR > 90 mL/min Szérum glukóz: 7 Koleszterin: 6.2 HDL-koleszterin: 1.70 LDL-Koleszt./kalk/ 4.0 Trigliceridek: 1, 16 C-reaktiv protein: 8, 7 Vizelet tesztcsík: Fajsúly: 1.016 ph: 6 fehérvérsejt: 75 nitrit, fehérje: NEGATÍV Glukoz: NORMÁL keton: NEGATÍV UBG: NORMÁL bilirubin, hemoglobin: NEGATÍV üledék fvs: 15 üledék laphám:1 urothel laphámsejt: < 1 üledék baktériumok: kevés 49 éves leszek februárban, 2017-ben:januárban és novemberben menstruáltam, 2018-ban már csak januárban azóta nem. Észrevettem, hogy ha pisilnem kell menni a vizeletet nem tudom tartani sokáig, kb:15 percig, és néha van egy kis vizelet csepegésem is ilyenkor. Tavaly októberben perforált a vakbelem 1 cm-et kivettek a belemből mert nem fértek hozzá a vakbélhez, az rendben van.Viszérrel küzdök de csinálom a viszér tornát, krém és tea mellé.Elkezdtem a gyógytornát a gerincemre mert fájt a derekam és a térdem, plussz mágnes ágy! Refluxos is vagyok. Lelet elemzés kérnék szépen, sajnos 84 kg vagyok és 164 cm, ez túl sok mindenképpen diétát akarok tartani.Kérném a segitséget hogy min változtassak. Tisztelettel Annók Tünde

        Dr. Plósz János válasza a obesitas témában

        A vizelet-problémák miatt érdemes urológust felkersni. A laborban nagy vész nincs, a testsúly rendezésével a vérzsír-értékek és a vércukor is csökkenni fog.Éetvitelben a testmozgás fokozása, illetve a kalóriabevitel mérséklése a cél.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2018. december 17., 09:39; Megválaszolva: 2018. december 17., 13:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: