• Antibiotikum szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó estét kívánok. Olyan kérdésem lenne Ön felé hogy Március 04 óta 1x10mg Cipralexet és 2x0.5mg Frontint kell szednem. Most elkaptam/megbetegedtem, kétoldalú tüszős mandulagyulladásom lett 39fokos lázzal. Azt mondta a háziorvosom "Nincs mese, Aktil Duo 875mg/125mg gyógyszert kell szednem 7napon keresztül 2x1 szemessével. Nagyon nagy félelem van bennem h.elmerjem e kezdeni szedni mert félek "összevesznek a gyógyszerek" és komoly plusz tünetek jönnek elő. Viszont nagyon szenvedek ezzel a mandula gyulladással és lázzal. Kérdésem az, mire számoljak, mire számítsak ha elkezdem szedni az Aktil Duo-t a Cipralex és Frontin mellett, mik fognak lenni a plusz tünetek? Köszönöm mihamarabbi válaszát!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszerinterakció témában

        Tisztelt Kérdező, A fenti gyógyszerek között nem kell tartani interakciótól. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 12., 19:58; Megválaszolva: 2018. december 14., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Dr úr. Szeretném javaslatát kérni a mellékelt lelet értelmezése , véleményezésével kapcsolatban. Édesanyám legutóbbi lelet eredménye a következő volt: _____We: 28mm/h (max ref értéke 15) // Glukoz 6,85 (ref max 5.5) //Alkalikus...