Syncumar - B12 vitamininjekció

Tisztelt Doktor Úr/Úrhögy! Édesapámnak 2017 nyarán Billroth 2 műtéte volt pylorus daganat miatt. A műtét helyén nagy hasi sérv keletkezett, amit 2018 januárjában műtéttel helyreállítottak. A sérvműtét után apukámnak tüdőembóliája lett, így Syncumar terápiára állították be. A korábbi műtét miatt B12 injekciót kellene kapnia, de a háziorvos a Syncumar miatt nem vállalja a B12 injekció beadását. Tudna segíteni abban, hogy ez a probléma hogy oldható meg?

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Szanyi Andrea válasza a syncumar témában

Kedves Kérdező! Syncumar szedés mellett az izomba történő injekció adása ellenjavallt a bevérzés veszélye miatt. Az Ön édesapja esetében a B12 vitamin adása mindenképpen szükséges. Elérhetőek ma már úgynevezett új típusú véralvadásgátló szerek is, melyek a Syncumar helyett adhatók tüdőembolia kezelésére is. Beszélje meg kezelőorvosával a gyógyszeres kezelés átállításának lehetőségét, javaslat alapján a háziorvosa is felírhatja a készítményt.

Kérdés: 2018. február 05., 17:30; Megválaszolva: 2018. február 06., 20:27
Kérdések és válaszok: Egyéb
allergia vagy más
Bizsergés végtagokban
Beütöttem a fejem
Vérvétel eredménye