intolerancia

Tisztelt Doktor Úr! Laktóz H2 kilégzéses vizsgálat eredménye a 2. órahossza végére 159 lett.0-20 között jó állítólag.Ez az érték nagyon magasnak számít? Muszály diétázni? Mennyire megbízható eredményt ad ez a kilégzéses teszt? Valamint a szöveti transzglutamináz IgG és IgA <10 lett.0-10 a referenciatartomány.Ez a 10-es érték nagyon határeset.Biztos nem jelent gluténérzékenységet? A nyelvem gyakran ég és tele lesz piros foltokal.Kenyér evésénél gyakran érzem. Meg kekszféléknél is.

Dr. Plósz János válasza laktóz intolerancia témában

A laktóz-intolerancia így egyértelmű, vagy kerüli a laktóztartalmú ételeket vagy laktáz enzim pótlást használ (cseppben vagy rágótablettában) . Ha a tTGIgG és IgA

Kérdés: 2016. február 12., 07:28 ;Megválaszolva: 2016. február 12., 08:33
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laktozintolerancia terheléses...
Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi lelettel kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Laktoz terheléses eredményem Glükoz O perc 5.1 Glükoz 60 perc...
laktózérzékenység adókedvezmény
Tisztelt Doktorúr! 2 hónapja voltam szájnyálkahártyáról történő mintavételen, laktózintolerancia gyanújával. A teszt eredménye bal: C allél...
Laktózérzékenység és...
Tisztelt Dr. Plósz János! Abban szeretném a segítségét kérni, hogy 2015.-ben terheléses laktóz vizsgálaton kiderült a laktózérzékenységem....
Laktózintolerancia terheléses...
Tisztelt Doktor Úr! Hasi panaszaim (elsősorban erős puffadás, görcsök, időnként hasmenés) a tej és a tejtermékek megvonását követően...
Laktóz-intoleranciához genetikai...
Tisztelt Doktor Úr! 30 éves nő vagyok. Emésztési problémáim miatt jártam tavaly gasztroenterológusnál, ahol a vastagbél-tükrözés nem mutatott...