Mi bajom lehet?

Tisztelt Doktor Úr! Érdekelne véleménye betegségemről! 3 nappal ezelőtt bedagadt a jobb bokám másnap már dolgozni sem tudtam menni, Németországban dolgozom kint, elmentem ott egy Kórházba Ortopédia rendelésre, mire oda értem jobb bokám panaszával már éreztem hogy bal bokámmal is ugyan az történik és ez még nem minden jobb alkarom is elkezdett viszketni majd az is bedagadt. Az ottani orvosok meg röntgenezték a lábam majd nem találtak semmi eltérést azt ajánlották utazzak haza és vizsgáltassam ki magam sürgősen mert ez belülről indulhat.Doxyciclin (200mg) antibiotikumot írtak (1-0-0) . Papíromra ráírták erythema migrans-ra gyanakodnak. Megfogadtam a doktorok tanácsát és másnap hazaindultam. Mikor aztán haza értem délutáni órákba ugyanúgy mindkét bokám bedagadva jobb karom bedagadva és már a hasamon is éreztem ott is megjelent a duzzanat.Úgy gondoltam ezzel kell valamit rögtön kezdeni el mentem a sürgősségi osztályra! A sürgősségi osztályon egy nagyon rendes Belgyógyász Főorvos Úr fogadott csináltak rögtön egy vérképet ekg vérnyomást. Mire meg lett a véreredményem elmondta hogy ő véleménye szerint kellene egy Góckutatás csinálni (fogászat, fül-orr gégészet, mellkas rtg, hasi UH, urológia, ill bőrgyógyászati vizsgálat. Véreredményem: FVS 7.82 VVT 4.79 HGB 157 HTC 0.44 MCV 92.3 MCH 32.8 MCHC 355 RDW% 12.1 RDW-SD: 39.9 THR: 186 MPV: 11.3 Plateletcrit 0.21 PDW 14.6 P-LCR: 34.0 NEUT%: 63.9 LYMP% 28.3 MONO%5.8 EOS% 1.7 BASO% 0.3 NEUT# 5.01 LYMP# 2.21 MONO# 0.45 EOS# 0.13 BASO#0.02 Nátrium 143 Kálium 4.0 Klorid: 107 Vércukor: 5.9 Urea 5.2 Kreatinin: 81 eGFR: >90 Tbil 7.3 Dbil 2.7 összfehérje: 66 CK 89 GOT 16 LDH: 299 GPT: 16 GGT: 31 Alp: 175 CRP 55.45 Tehát 4 eltérés van (MCH MPV PDV CRP) Mai napon voltam fül- orr gégészeten a góckutatás negatív lett és még eljutottam bőrgyógyászatra az is negatív lett sajnos itt a hétvége több dolgot nem tudtam elintézni de ma estére már megint jönnek az újabb duzzanat a legfrissebb a kézfejemen és a derekamon.Legközelebb hétfőn folytatjuk tovább a vizsgálatokat csak teljesen el vagyok keseredve ezektől a "VÁNDORLÓ duzzanatoktól"hogy mi történhet velem? Azt még hozzá csatolnám h egy hónappal ezelőtt is valószinű már jelzett szervezetem akkor is bedagadt a bokám de csak az egyik de az amilyen gyorsan jött el is ment mert 2 nap alatt lement.És még annyit tudni kell hogy gyerekoromba immunhiányos voltam. Előre is köszönöm bízom benne tud valami jót ajánlani mondani! Köszönöm: B. András (csatolok képeket is)

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza duzzanat témában

Véleményem szerint ez most is valamilyen immunológiai eredetű folyamat, tehát a góckutatás mellett mindenképp érdemes lenne immunológusnak is megmutatni az eltéréseket. A laboreltérések közül egyedül a CRP-érték emelkedése, ami szót érdemel, de ez is mérsékelt fokú, a gyulladásos-immun eredetet támogathatja.

Kérdés: 2016. január 29., 23:53; Megválaszolva: 2016. január 30., 11:59
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kéz duzzanat
Jó napot tisztelt doktor nő/úr! Azt szeretném kérdezni, hogy meleg hatására mi az oka annak hogy, duzzadnak meg az ujjaim virsli alakura bepirosodik...
Csomó a combon
A jobb combomon az ágyéknál van egy csomó.Nyomásra fáj.Külsőleg duzzadt és kemény, de nem piros. Mi lehet? Lehet rák?
Állandó nyaki nyirokcsomó gyulladás
Tisztelt Válaszoló! 29 éves nő vagyok. Évek óta tapasztalom, hogy ősztől kezdve a hideg szél hatására begyullad a nyakamon (fül alatti rész)...
Duzzanat/csomó a nyak jobb, hátsó...
Jó napot nem rég észrevettem egy kis csomót/duzzanatot a nyakam jobb felső részén. Nem fáj nem érzem hogy ott van orvoshoz még nem fordultam vel...
Szem alatti hólyag?!
Tisztelt Doktor Úr/ Doktor Nő! A mai napon miután felkeltem a szemem alatt egy szúnyogcsípés szerű hólyagot észleltem, amely nem viszket viszont...