Norcolut és Neo Citran együtt

Tisztelt Doktor Úr! Nőgyógyászom vérzészavar miatt Norcolut tablettát írt fel tegnap, 10 napig, 2x1, amit ma kezdenék el szedni. Sajnos arra ébredtem, hogy hőemelkedésem van, fáj a torkom, náthás vagyok-lehet megfáztam vagy elkaptam az iskolában vmit (tanár vagyok) . Neo Citrant ittam, Strepfen direkt sprayt fújok. Kérdésem szedhetem együtt ezekkel a megfázás elleni szerekkel a Norcolutot? Természetesen 1-2 óra szünettel.Nem befolyásolják egymás hatását, nincs e így együtt mellékhatásuk? Ezek a nátháshás tüntetek általában pár nap alatt "végigmennek" rajtam, ha szükséges el is tudom halasztani a Noroclutot szedését pár nappal. A fent említetteket leszámítva egészséges vagyok, más gyógyszert nem szedek. Várom válaszát, Köszönettel, Tímea

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Tekse István válasza norcolut témában

Kedves Kérdező!

Használja nyugodtan.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. január 29., 13:34 ;Megválaszolva: 2016. február 03., 09:06
Kérdések és válaszok: Egyéb
Norcolut más néven
Tisztelt Doktor Úr! 29 éves, egyébként egészséges nő vagyok, Londonban élek, de Magyarországon járok nőgyógyászhoz.Vérzésproblémára...
Stroke utáni állapot
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...