Máj-és epepanaszok.

Az emésztési problemáimmal kapcsolatban már kérdeztem Öntől, és hálásan köszönöm válaszát. Most ujra kérdezni szeretnék, miután laborba voltom, és kiderült, hogy a TSH érték mutatója 10, 2. Az orvosom szerint régi ez a problema /átnézték lapomat/ és ezzel is összefüggésben vannak emésztési panaszaim, amely ciklikus jellegüek, de a jó szakasz mindig hosszabb. Visszatérő fájdalmaim: az epém fáj, éles fájdalom is van pillanatokra, 1-2 napi kimélés után már nem fáj, és a jobb lapockám alá sem sugároz ki. A májam jobboldalo /? / lebenyénél, a borda mellett néha tompán fáj. Laboratóriumi értékeim: Alkalikus foszfáz 166 U/L, GGT 10 U/L, GPT 19 U/L Bilirubin össz.: 13, 7 Umol/L, Bilirubin direct 2.8 Umol/L, GOT 25/U/LFehérvérsejt 7, 74 G/L, Vérsejtsüllyedés 14 mm/ó, Vörösvérsejt 4, 54T/L. Az általam "gyermekkoromtól fogva" használt kifejezés igaz, mert ugy érzem, mindig voltak epe probledmáim, esetleg máj problemáim. De rengeteg UH.vizsgálaton vettem részt, minden évben laborvizsgálaton vagyok, májnagyobbodásom sincs, alkohollal nem éltem és élek, és még sem tudom hogy olykor mi a baj nálam! Kérem Önt, legyen kedves erről a panaszról pár sorban tájékoztatni! Nem vagyok levélfüggő, mint ahogy gyógyszerfüggő sem! Tisztelettel!

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza jobb oldali fájdalom témában

A a májra-epére vonatkozó laborértékek teljesen jók. A magasabb TSH-érték jelzett pajzsmirigy-alulműködést mutat, emiatt érdemes lehet óvatos pajzsmirigyhormon-pótlást kezdeni. Az epe- és májműködés javítására érdemes lehet megpróbálni Iberogast cseppet, fekete retek készítményeket.

Kérdés: 2016. január 27., 14:57; Megválaszolva: 2016. január 27., 17:24
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lép hiányából fakadó eljárás
Herpesz vírus (vérvétel)
Kérdőjeles probléma
Mai válaszra kérdés
Allergi miatt szenvedek tanácsot...