mellkas nyomás, nehéz légvétel, hideg végtagok, alvászavar

Kedves Doktor Úr! Férjemmel kapcsolatban szeretném kikérni a véleményét, nem tudom merre kéne vele elindulni. Az alábbi panaszok jelentkeznek nála, néha enyhülnek, de most körülbelül 3hete folyamatosan fenn áll. Esténként olyan érzése van, hogy ülnek a mellkasán, nehezen vesz levegőt (kissé sípolva) , hidegek a végtagjai, ugyanakkor a lába verejtékes. Szemei égnek, nagyon fáradékony, valamint alvási problémái is vannak. Ezekkel a tünetekkel milyen kivizsgáltatás irányába lehet elindulni? Előre is köszönöm a segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Árki Ildikó válasza nehéz légzés témában

Tisztelt Kérdező!

Minél előbb orvosi vizsgálatok szükségesek. Háziorvosa is el tudja indítani (labor, mellkas rtg, kardiológiai és pulmonológia vizsgálatok stb. válhatnak szükségessé) de mellkasi nyomás, fájdalom, nehézlégzés, állapotrosszabbodás esetén sürgős orvosi ellátás kell. (ügyelet, SBO, OMSZ)

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2016. január 15., 09:13; Megválaszolva: 2016. január 17., 22:32
Kérdések és válaszok: Egyéb
Nehézlégzés
Helló. Kb. 2 hónapja voltam a háziorvosnál azzal a panasszal hogy nagyon nehezen kapok levegőt, szórító érzés van a mellkasomban, fáj a hátam és a...
Lép hiányából fakadó eljárás
Herpesz vírus (vérvétel)
Kérdőjeles probléma
Mai válaszra kérdés