• Közös gyermekfelügyelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktornő! Érdeklődnék, hogy mi a véleménye, avagy van-e tapasztalata a kisgyermek által megélt közös gyermekfelügyeletről? Mindenképpen jót szeretnénk mindketten a gyerkőcnek, akkor is, ha együtt már nem működik a dolog az Apukával... Olvastam jót és rosszat is ezzel a megosztott élettel kapcsolatban, eddig is volt, hogy 1-2 teljes napra csak az apukájával volt, de miután még nem dolgozom, általában velem van (1, 5 éves). 3-4 napos vagy egy hetes "váltásra" gondoltunk, persze közben is bármikor meglátogathatjuk a másiknál a gyerkőcöt és alakítható, ahogy kényelmes. 5 perc sétára lenne egymástól a két lakás. Ez az életmód vajon mennyire lenne kedvező neki? Válaszát előre is köszönöm, A

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyermeknevelés témában

        Tisztelt Kérdező, Én úgy gondolom, hogy a megosztott felügyelet inkább nagyobb gyerekek esetében lehet választási lehetőség. 1, 5 éves kisgyereknek még nagy szüksége van a biztonságra, állandóságra. jobb, ha egy otthona van, ahonnan a másik szülő - jó együttműködés esetén - rugalmasan elviheti, akár egyre hosszabb időre. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2016. január 11., 00:33; Megválaszolva: 2016. január 12., 16:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot! A panaszom az lenne hogy több mint 1 éve alhasi panaszom van ami vagy görcsös vagy tompa nyomast érzek lent középen.. Voltam nőgyógyásznál de nem talált semmit. Üllő munkát végzek 57kg rol 64 lettem sokkat bélgázolok.. ilettve...
        Mestruációs szerű alhasi görcseim vannak, pedig 3 éve lesz januárban, hogy már kivették a méhemet, petefészkeimmel együtt. Indok: méhnyálkahártya megvastagodás, polip, mióma, ciszta, vissza-visszatérő alhasi görcsök vérzéssel, de hála...