17 éves fiú léttemre hogy-hogy szinte egyáltalán nem szőrös a hónaljam? Nem is lesz ennél szőrösebb

Csak nagyon erős fényben látszanak a nagyon gyenge kis pihék. Ha külön nem világítok a hónaljamra akkor nem látszik semmi, úgy néz ki mint ha le lenne epillálva, pedig nekem soha nem volt szükségrm ilyenekre mert nem nő. A lábamon 15 éves korom óta van normális szőr, az arcom olyan mint egy általános iskolás gyereké, csak nagyon gyenge alig látszó pihe bajszom nő, a hasamon sincs semmi szőr. Fanszőrzetem és spermám 13 éves korom óta van. 175 centi magas vagyok és 70 kiló. A bal hónaljam az pedig egyáltalán nem szőrös, csak a jobbon van szinte észrevehetetlen pár szál pihe. A jobbról teszek fel képet. Valami baj van a fejlődésemmel? A hónaljam örökké ilyen szőrtelen fog maradni mint most?

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Balogh Andrea válasza szőrzet témában

Kedves Kérdező!

Azt tanácsolom, hogy esetleg egy hormonvizsgálatra menjen el endokrin szakrendelésre, mely beutalóköteles. Ott az eredmények függvényében meg fogják mondani, hogy mi várható.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2016. január 07., 17:34; Megválaszolva: 2016. január 13., 11:20
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lép hiányából fakadó eljárás
Herpesz vírus (vérvétel)
Kérdőjeles probléma
Mai válaszra kérdés
Allergi miatt szenvedek tanácsot...