Intim piercing

Tisztelt Doktor Úr! Régóta foglalkoztat az intim piercing gondolata, de annak előtte tájékozódnék a kockázatokról és a várható mellékhatásokról. A legegyszerűbb változat érdekelne (Prince Albert) , melynél egy gyűrűt vezetnek át a hugycsövön, belépési pontja a makk vége, kilépési pontja a makk alsó harmada, pontosabban a fitymafék melletti terület körülmetéletleneknél. Tudomásom szerint relative sok férfi rendelkezik ilyen testékszerrel, és panaszról, mellékhatásról nagyon keveset olvasni angol nyelvű - de nem orvosi jellegű fórumokon. Azok is zömmel a higiénia nem megfelelő foka miatt történnek. A fórum pedig nem pótolja a szakembert. Nyilvánvaló és egyértelmű a személyi higiénia (A seb ápolásához jódkomplex fertőtlenítő Betadyne, vagy hidrogénperoxid alapú Octenisept, esetlet Tetran, vagy az ékszer lemosásához Neomagnol oldat) A piercer szakember megválasztásában tett nagyfokú óvatosság (sterilitás, szakértelem) is magától értetődő. Mivel Budapest kellős közepén élek, ezért itt találtam egy országos (jó) hírű hozzáértő illetőt, aki névvel, arccal vállalja magát - az interneten. Ez azért sok mindent elmond. Ezek mellett aggaszt az érzéstelenítés hiánya. Van esély rá, hogy magán orvos behelyezze az ékszert, vagy Önök, mint orvosok elvből nem tesznek ilyet? Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Piercing témában

Nem tudok olyan orvosról, aki intim ékszereket helyez be.

Kérdés: 2015. augusztus 14., 15:17; Megválaszolva: 2015. augusztus 14., 15:58
Kérdések és válaszok: Egyéb
Koponya MRI és Microdermál piercing
Tisztelt Doktornő/Úr! Jövőhéten pénteken (2010.nov.19.) koponya MRI vizsgálatra kell mennem, utána olvastam hogy testékszereket a mágnesesség...
Labor eredmény véleményezése
Oltási dilemma
Pszihés viszketés
Járvány és vakcina