daganat? ettől félek

Tisztelt doktorúr..... másfél hónap rosszul léteim miatt elküldöm önnek a teljes laboromat. Régebben olyan jó étvágyam volt és több mint egy hónapja hirtelen elment. Az egész úgy kezdődőtt hogy bal oldalt fáj nagyon a bordám és büdös váladékot köhögtem fel. Elmentem tüdőszűrőre ahol az eredmény negatív lett.... de most az izmaim is annyira fájnak... arra gondolok hogy talán daganatom van. Vvt süllyedés: 5000 mm/óra (3000-12000) Fehérvérsejt: 6.800 G/l (4.300-10.000) Neutrophyl karélyos: 59.400% (34.600-71.400) Lymphocyta: 29.000 % (19.600-52.700) Monocyta: 6.800 % (2000-11.800) Eosinophyl sejt: 3.900 % (0.000-7.800) Basophyl sejt: 0.900% (0.000-1.800) Vörösvértest szám: 5880 T/L (4.500-5.900) Haemoglobin: 166.000 g/l (135.000-175.000) Haematrocit: 48.400 % (41.000-53.000) Mcv/átl.vvt térf/: 82.400 fl (82.000-100.000) Mch/átl.vvt. Hgb konc./: 343.000 (310.000- 370.000) Mch/átl.vvt hgb tart./: 28.200 pg (26.000- 34.000) RDW - CV/vvt pop megoszlás%/: 12.700 % (11.600-15.000) Thrombocyta szám: 221.000 G/L: (150.000-440.000) MPV Átl.tct.térf./: 9.700 f/l (72.00-11.100) Nátrium: 142.000 mmol/l (136.000-147.000) Kálium: 4.200 mmol/l (3.500-5.100) Vas: 25.600 umol/l (11.600-31.300) Transferin: 2.190 g/l (2.000-3.600) Transferrin szaturáció: 46.524 %** (14.000- 45.000) Glukoz: 6.800 mmol/l (3.610-6.110) Bilirubin Totál: 15.700 umol/l (1.000- 20.000) Összfehérje: 80.000 g/l (64.000-83.000) Albumin: 53.000 G/l (38.000-54.000) Karbamid: 4.020 mmol/l (2.200-7.200) Kreatinin: 84.000 umol/l (62.000-115.000) húgysav: 486.000 umol/l** (210.000-420.000) Koleszterin: 5.600 mmol/l (4.000-5700) Triglicerid: 1.460 mmol/l (0.400-2.280) Asat Got: 61.000 u/l ** (2.000-35.000) Alat gpt: 122.000 ul ** (2.000-45.000) Alp: 67.000 u/l (53.000-128.000) Gamma gt: 44.000 u/l (11.000-50.000) Ldh: 466.000 u/l ** (0-450.000) Amylase: 52.000 u/l (10.000-100.000) Vizelet fajsúly: 1.013. (1.000-1.030) vizelet fehérje: Negatív Vizelet glukoz: Normális vizelet ketontest: Negatív vizelet UBG: Normális. Vizelet bilirubin: Negatív Vizelet leukocyta: Negatív Vizelet Nitrit: Negatív Vizelet vér: Negatív vizelet üledék: nem kóros. Parancsoljon doktorúr leírtam a teljes laborom. Kérem szépen értelmezze. Félek attól hogy máj hasnyál vagy bélrákom van. Attól is félek hogy talán hiv vírusom van. Köszönettel László

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza laboreltérés témában

Igen, így már konkrétabb. Jelentős, aggodalomra utaló érték nincs benne. A korábban említett lezajlott vírusfertőzés felmerül (EBV, CMV) , ha HIV felmerül, akkor arra is érdemes szerológiai vizsgálatot végeztetni.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2015. július 17., 12:18; Megválaszolva: 2015. július 17., 14:36
Kérdések és válaszok: Egyéb
Zsibbad mindkét lábam, mi lehet az...
Tisztelt Doktorúr / Doktornő, az elmúlt fél-1 évben jelentősen legyengültem, demens apukámat ápoltam otthon. Alig tudtam enni, jóformán állandó...
Tüdő Ct Eredmény
Tisztelt Doktornő! Édesanyám 17 éve Autoimmun beteg (Reumatid Arthitis) ...számtalan gyógyszert kapott az évek folyamán,a Medrol az végig kiréste...
Vèrkèpem elemzese
Tisztelt doktor Úr/Nő Olyan problèmával fordulnèk Önhöz, hogy a decemberi vèrkèpem sem volt a legjobb, de most mèg rosszabb lett. Az interneten azt...
PostCovid véreredmény eltérés
Szép napot kívánok! Voltam Post covid labor vizsgálaton, eltéréseim/értékeim: CK-MB koncentráció 0,89ng/mL C reaktiv protein (hsCRP)...
Gyomorpanaszok
Tisztelt Doktor Úr/ Nő! Segítségét szeretném kérni az alábbi panaszaimmal kapcsolatosan. 25 éves leszek most júniusban és elég szerteágazó...