daganat? ettől félek

Tisztelt doktornő! 1 hónapos rosszulléteim miatt elmentem a laborba..... az eredmények a következők! Vvt süllyedés (5000 mm/óra) fehérvérsejt szám (6800 g/l) Neutrophyl karélyos (59.400) Lymphocyta (29.000) Monocyta (6.800) Eosinophyl sejt (0.900) vörösvértest szám (5880 T/L) Haemoglobin (166.000 G/ L) Hematrocit (48.400 %) MCV/átl.vvt térf. / (82.400 fl) MCH / átl. Vvt hgb tart./ (28.200 pg) MCHC/ átl. Vvt Hgb konc./ (343.000 g/l) RDw- CV /VVT pop. Megoszlás %/ (12.700 %) Thrombocyta szám (221.000 G/L) MPV / átl. TCT. TÉRF./ (9700 FL) NáTRIUM (142.000 MMOL/L) KáLIUM (4.200 MMOL/L) Vas (25.600 umol/L Transferin (2.190 g/l) Transferin szaturáció (46.524 %) Glukoz (6.800 mmol/l) Bilirubin totál (15.700 umol/l) Összfehérje (80.000 g/l) Albumin (53.000 g/l) Karbamid (4.020 mmol/l) Kreatinin (84.000 umol/ l) húgysav (486.000 umol/ l) Koleszterin (5.600 mmol/l) Triglicerid (1.460 mmol/l) Hdl koleszterin (1.270 mmol/l) Asat got (61.000 u/l) alat gpt (122.000 u/l) Alp (67.000 u/l) Gamma gt (44.000 u/l) Ldh (466000 u/l) Amylase (52.000 u/l) c-reaktìv fehérje crp kvanti (3.000 mg/l) vizelet fajsúly (1.013) vizelet fehérje negatív. Vizelet gukoz norm. Vizelet ketontest negatív. Vizelet UBG norm. Vizelet biliribin negatív. Vizelet leukocyta negatív. Vizelet nitrit negatìv. Vizelet vér negatív. Vizelet ph (5.000) . Vizelet üledék nem kóros. Volt bátorságom önnek leírni a teljes laboromat. Sajnos a májfunkcióim nagyon magasak.... sárga is a székletem. Kérem szépen elemezze a laboromat.... hogy valóban súlyos beteg lennék e. 25 éves vagyok. Ès attól félek hogy talán vastagbél hasnyálmirigy...máj vagy gyomorrákom van. Az étvágytalanságom és a hányingerek miatt! Fogyni annyira nem fogytam....nem dohányzom. Nem iszom. válaszát elöre is köszönöm. Üdvözlettel László

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza labor témában

A labor így (normálértékek nélkül) nehezen értelmezhető (a kapott leletet érdemes lenne beolvasott formában mellékelni) . A sárga színű széklet nem kóros. A májenzim-értékek tényleg emelkedettek, de közel sem vészes mértékben. A lelet így akár egy vírusfertőzés lezajlását is tükrözheti, de ahogy írtam, a teljes lelet képe alapján tudnék pontosabban nyilatkozni.

Kérdés: 2015. július 16., 15:57; Megválaszolva: 2015. július 17., 09:51
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vèrkèpem elemzese
Gyomorpanaszok
Oltás utáni COVID ("családi...
Édesanyám szenvedésének...
A fájdalom oka lehet-e gerinc...