Colitis ulcerosa

Tisztelt Dr.Úr! Fiamnak 2014.júliusában (akkor 13-éves volt) Colitis ulcerosát állapítottak meg, a vastagbél 4/5-öd részét érinti az akkor súlyos fekély és gyulladás. Azóta is 5-hetente járunk kontrollra. Az Immurant nem bírta, 1/2-évig szedte, mindig elkapott valami betegséget. Most szüneteltetik a szedését. Jelenleg: 2*1 Salazopyrint, 2*1 Ventert, R: 1/2 Telvirant, napi 1/2 liter Modulen IBD tápszert kap. Magassága: 155cm, testsúly: 37kg. A kérdésem: Reg-enor étrendkiegészítő oldat adásához mi a véleménye, segítené-e a gyógyulását? Várom mielőbbi válaszát. Tisztelettel: B.Á.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza Reg-enor témában

Nincs személyes tapasztalatom az említett étrend-kiegészítővel, így sajnos nem tudok róla nyilatkozni, hogy milyen irányba befolyásolná a gyermek állapotát (tudományos vizsgálatok pedig nincsenek a készítménnyel) .

Kérdés: 2015. március 27., 17:07; Megválaszolva: 2015. március 28., 08:28
Kérdések és válaszok: Egyéb
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom