Barbás folyás vizsgálat után

Tisztelt Doktor Úr! 8 hetes kismama vagyok. Ma voltam orvosnál és a citológiához is levették a mintát. A vizsgálat óta enyhe barnás folyásom van. Magzat elhalás miatt volt egy missed ab-m idén augusztusban ezért utrogestant és duphastont használok. Kérdésem az lenne, hogy ez a barnás folyás lehet a vizsgálat miatt vagy ismét kezdjek aggódni? Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Tekse István válasza barna váladék témában

Kedves Kérdező!

A leírása alapján a barna váladék nagy valószínűséggel a citológia levétel miatt van. Amennyiben pár nap alatt nem múlik, úgy legyen kedves vizsgálatra jelentkezni.

Üdvözlettel: Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. január 08., 20:36; Megválaszolva: 2015. január 09., 13:53
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés