Condrosulf mellékhatás

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Lassan 1 hónapja szedek Condrosulf tablettát térdporc kezdődő kopására, és két hete tapasztalom a következőket: gyengeség, remegés, fejfájás, szívdobogás, bizonytalanság-érzés. Bár a gyógyszer mellékhatásai közt ez nincs feltüntetve, lehetséges, hogy ettől van? Rendszeresen szedem még a következő gyógyszereket: Aerius (allergia) , Sicor (koleszterin) , Eonic (allergia) , Taflotan (glaukóma) , Mirabella (fogamzásgátló) , lehetséges, hogy valamelyikkel kölcsönhatásban alakult ez ki? Három napra abba is hagytam a gyógyszer szedését, akkor enyhültek a panaszok, akkor kezdtem el újra szedni, amikor már jól éreztem magam, és másnap újra jelentkeztek a problémák. Mi a teendő ilyen esetben? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Árki Ildikó válasza gyengeség témában

Tisztelt Kérdező!

A leírás alapján lehet összefüggés a condrosulf szedése és a panaszok között, erre utal, hogy a készítmény elhagyásakor a panaszok megszűntek, újra alkalmazáskor ismét megjelentek. Mindazonáltal lehet véletlen egybeesés is, és más is okozhatja a panaszokat, ezért kérem, keresse fel háziorvosát személyes vizsgálat céljából. A condrosulf szedését pedig célszerű az orvosi konzultációig szüneteltetni.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2014. december 30., 10:56; Megválaszolva: 2014. december 31., 16:29
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg