Reumás tüneteim vannak?

Tisztelt Doktor Úr! Egy hónapja kezdődött, intenzív fájdalom a jobb lábamban. A jobb forgómban égető érzés, inkább, mint tompa fájdalom. Valamint a lábszáram, a vádlim, mint ha le akart volna szakadni. Reggel mikor felkeltem, felpakoltam a kávét, és vissza kellett feküdnöm az ágyra pihentetni. Pár perc múlva felkeltem, borotválkozni, de mikor végeztem vele újra le kellett feküdnöm. Ez ismétlődött két héten át. Lábszári fájdalom, és lábujj, zsibbadás. Az a reggeli erős fájdalom, alább hagyott, de még így is nehéz a reggeli újra indulás. Kell pár óra hogy bejáródjon a lábam. A forgómat még mindig érzem, és kemény széken nehezen ülök pár percnél tovább. Valamint a lábikrámban érzek fájdalmat, térd alatt és boka felett is. A térdemben egyfajta gyengeséget érzek. A zsibbadás is fennáll még. Ágyék felé kisugárzást, fájdalmat nem érzek.. Nem tudom mennyire írtam le a tüneteket értelmezhetően, - azt szeretném megtudni, hogy, ideggyulladásféle lehet ez, vagy, valami komolyabb betegség tünete. További szép napot kívánok Önnek. V. Gyula

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Bogdán Aurél válasza alsó végtagi panasz témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Leírása alapján panaszai hátterében állhat porckorong betegség (gyulladás, sérv) , ízületi gyulladás, keringési zavar és egyes anyagcsere betegségek is eredményezhetnek ilyen tüneteket. Mindenképpen keressen fel egy ortopédiai, érsebészeti és belgyógyászati szakrendelést, ahol vizsgálatokkal pontosabb diagnózist és megfelelő kezelést tudnak adni.

Kérdés: 2014. december 06., 16:41; Megválaszolva: 2014. december 08., 15:13
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés