Ha csak az urobilinogén szintem magas, aggódnom kellene?

Kedves Doktor Úr/Hölgy! Vizeletvizsgálaton voltam, mert a barátnőmnek bakteriális hólyagfertőzése volt és, hogy én elkaptam-e. Kiderült, hogy nem kaptam el, viszont az urobilinogén szintem pozitív (2 mg%). Hétfőn kell menjek vérvételre, a kérdésem az, hogy ez mennyire lehet komoly dolog? Olvastam, hogy epe, máj illetve vörösvértest-szétesés lehet az ok. Mennyire veszélyes lehet ha a vizeletemben mért szint 2mg%? Kell valami nagyobb dolog miatt aggódnom? Nem sokat eszek és nem is alszom meg a 8 órát (jó esetben 6-7). Véleménye szerint mi lehet a probléma és mennyire súlyos?

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Tomonkó Magdolna válasza a vizelet vizsgálat témában

Kedves Kérdező! Az Ön által feltett kérdésre nem tudok válaszolni, ugyanis sokkal több információra lenne szükség a véleményalkotáshoz. Háziorvosa nyilván el fogja végeztetni a szükséges vizsgálatokat, hogy kiderítse az eltérés okát. Üdv: dr. Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2014. április 12., 11:17; Megválaszolva: 2014. április 15., 23:11
Kérdések és válaszok: Egyéb
allergia vagy más
Bizsergés végtagokban
Van-e teendőm a köv. vérkép...
Beütöttem a fejem