Ha csak az urobilinogén szintem magas, aggódnom kellene?

Kedves Doktor Úr/Hölgy! Vizeletvizsgálaton voltam, mert a barátnőmnek bakteriális hólyagfertőzése volt és, hogy én elkaptam-e. Kiderült, hogy nem kaptam el, viszont az urobilinogén szintem pozitív (2 mg%) . Hétfőn kell menjek vérvételre, a kérdésem az, hogy ez mennyire lehet komoly dolog? Olvastam, hogy epe, máj illetve vörösvértest-szétesés lehet az ok. Mennyire veszélyes lehet ha a vizeletemben mért szint 2mg%? Kell valami nagyobb dolog miatt aggódnom? Nem sokat eszek és nem is alszom meg a 8 órát (jó esetben 6-7) . Véleménye szerint mi lehet a probléma és mennyire súlyos?

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Tomonkó Magdolna válasza vizelet vizsgálat témában

Kedves Kérdező!

Az Ön által feltett kérdésre nem tudok válaszolni, ugyanis sokkal több információra lenne szükség a véleményalkotáshoz.

Háziorvosa nyilván el fogja végeztetni a szükséges vizsgálatokat, hogy kiderítse az eltérés okát.

Üdv: dr. Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2014. április 12., 11:17; Megválaszolva: 2014. április 15., 23:11
Kérdések és válaszok: Egyéb
Mit néznek a vizeletből?
Tisztelt Doktornő! Munkahekyi alkalmassági vizsgálaton vizeletmintát kértek. Nem tudtam adni, mert úgy bestresszeltem, hogy nem tudtam...
Vizeletvizsgálat eredménye
Tisztelt Webbeteg! Ma kaptam kézhez e-mailben a vizeletvizsgálat eredményeit. Név Eredmény Egység F Referencia Státusz...
Lelet kiértékelése
A múltkor írtam önnek és a választ...
TB ellátás lehetősége