Negatív D-dimer érték

Tisztelt Doktor úr/nő! Érdeklődni szeretnék, hogy 1 heti xilox szedése okozhat hamisan negatív D-dimer tesztet? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Szanyi Andrea válasza D-dimer témában

Kedves Kérdező! A Xilox nem befolyásolja a D-dimer szintet. Az INR (prothrombin) szintjét befolyásolja.

Megválaszolva: 2014. február 27.

Kérdések és válaszok: Egyéb

Mitől magas a D-dimer!
Tisztelt Dr. Kérdésem az lenne, hogy a ddim.: 1863ug/l, INR: 1, 05.voltam érsebészeten, mert fáj a lábam, mélyvénás trom.kizárva.az alsóvégtagban, arteria...
D-dimer emelkedés
Tisztelt Doktornő/Úr! 2 hete lábfájdalommal beküldtek a kórházba, D-dimer 0.16, bal lábon ultrahang negatív, nincs trombózisra utaló jel. Múlt hét óta a jobb...
Fertőzés veszély, denevérről
Kislány szedhet-e fitoösztrogén...
Baba cipő dilemma
Csuklás oka