vérvétel

Tisztelt doktornő! A vérvételi eredményemre lennék kívácsi ami nem jó hogy ez mire utalhat! Teljes vérkêpet csináltattam és van egy pár csillagos! Neutrofil: 0, 81. 0, 50-0, 70 Limfocita: 0, 11. 0, 20-0, 40 HCT: 0, 36. 0, 38-0, 50 PLT: 126 G/L. 150-400 AST titer: 259 E/ml. <200. Valid A vizeletben minden negativ 2 van amit nem tudok: ubg: normál TSH: 0, 99 uIU/ml. 0, 35-4, 94. Valid Ez az eredmény utalhat valamilyen betegségre? Vagy mi lenne ez? Előre is köszönöm válaszát! Üdv: Zsuzsa

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Tomonkó Magdolna válasza labor eredmény témában

Kedves Kérdező!

Ezek az értékek nem utalnak komoly megbetegedésre. Az AST emelkedett volta gennykeltő baktériumok által okozott fertőzésre utal, de ez egy korábbi, már lezajlott fertőzés eredménye is lehet. Az ubg a májműködésre, a TSH a pajzsmirigy működésre ad felvilágosítást, ezek rendben vannak. A PLT a trombociták számát jelzi, ez kissé alacsonyabb a kelleténél, 1-2 hónap múlva érdemes kontroll vizsgálatot kérni.

Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2014. január 12., 14:51 ;Megválaszolva: 2014. január 15., 21:35
Kérdések és válaszok: Egyéb
Szívritmuszavar és eltérések
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Idén márciusban estem át szívritmuszavar miatt fagyasztással történő abláción. Azóta megszűnt a ritmuszavar.Július 2-n...
Vizelet eGFR
Többszöri laboreredményemben az eGFR értékem 60. Kell ezzel foglalkoznom,
Véreredményem milyen betegségre...
A minap vérvételen vettem részt, mert korábban enyhe eltérést fedeztek fel a májamban, diétára küldtek, ultrahangon semmit sem találtak. Most...
Vérkép eredményem eltér három...
Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Vérképpel kapcsolatban szeretném kikérni a véleményét. 24 éves vagyok 89kg 192cm magas férfi, és a vérképem...
labor eredménye
Tisztelt Doktor/Nő! kislányom labor eredménye miatt aggódok, Neutrofil 25 % (46-66, 0 helyett) Lymfocita 59, 1% (20-40, 0 helyett) Eozinofil 6...