Curam Duo 1000 mg szedésa alatt lehetséges-e alkohol fogyasztás

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Szeretném megtudakolni, hogy Curam Duo 1000 mg Antibiotikum szedése alatt, lehet-e egy alkalommal alkoholt inni, két nappal ezelőtt a fülészetre kényszerültem, mivel a jobb fülem begyulladt, kitisztították, és ezt a gyógyszert kell szednem, illetve kövirózsát is kipróbáltam, ami sokat segített. Mostanra már nem fáj a fülem, de szednem kell a gyógyszert. Ma este viszont egyik kedves barátomnak lesz egy születésnapi partija, amire már egy hete készülünk, a kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy alkoholt abszolút de nem szabad fogyasztani, vagy esetleg mértékkel lehetne. Nagyon szépen köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza antibiotikum és alkoholfogyasztás témában

Tisztelt Kérdező!

Kismértékű alkohol fogyasztás nem befolyásolja a gyógyszer hatását.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2013. október 05., 10:08; Megválaszolva: 2013. október 07., 07:33
Kérdések és válaszok: Egyéb
Hipertónia, Magas koleszterin...
Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! A gyógyulási esélyekkel és félelmeimmel kapcsolatosan szeretném feltenni kérdésemet, amely arra irányulna, hogy 28...
Kurkumin étrend kiegészítő...
Koleszterin csökkentés aktív...
Koleszterin szint, jó és rossz...
Nappali és éjszakai izzadás