• A fokhagyma tinktúra kúrát hogyan lehet autóvezetés mellett megoldani?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Reggel fél6-kor elmegyek a munkahelyemre autóval, du. 2 körül hazamegyek, 4 körül elmegyek a babámért a bölcsibe. Mikor szedjem be a cseppeket? Még az 1-5 csepp nem is annyira gáz, de a 25 csepp már elég soknak tűnik vezetés mellett. 96 %-os alkoholba áztattam a 33 dkg fokhagymát

        Dr. Árki Ildikó válasza a fokhagyma témában

        Tisztelt kérdező! Nem tudom mennyi alkoholt fogyaszt ilyen módon el, és mennyi lesz a vér alkohol szintje. Megoldás: egyszerűen fokhagyma, vagy fokhagyma kivonat kapszula fogyasztása, ha mindenképpen szükségesnek tartja.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2013. június 19., 13:59; Megválaszolva: 2013. június 19., 23:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: