• Szedhetem-e a Béres cseppet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Szeretném Öntől megkérdezni, hogy szedhetem-e a Béres cseppet az epeköveim mellett?

        Dr. Árki Ildikó válasza a epekövesség témában

        Kedves Kérdező! A Béres cseppek szedésének nincs akadálya.(alkalmazási előirata nem tartalmazza az epekövességet, mint ellenjavallatot)


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2013. január 25., 14:55; Megválaszolva: 2013. január 27., 19:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.