Méhpempő és femibion szedhető együtt?

Tisztelt Doktornő / Úr! Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy bárki fogyaszthat-e méhpempőt. Babát szeretnénk, de a cikluson kitolódott: 40, 36, 35 napra. Ebben a 3 hónapban szedtem folsav tablettát, majd az orvosom tanácsárára femibiont kezdtem el szedni (a ciklusom 2 hónapja 31, 31 napos, ami a próbálkozós hónapok előttinek felel meg: 30-34 nap) . A femibion mellett szabad méhpempőt is fogyasztani? (Kell esetleg a méhpempő alkalmazása előtt bármilyen vizsgálatot folytatni? ) Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Robin

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Tomonkó Magdolna válasza méhpempő témában

Kedves Kérdező!

Tudomásom szerint nem szükséges vizsgálat. Akinek nincs problémája a méz miatt (a benne lévő pollenekre lehet allergiás valaki) , annak a méhpempőtől sem valószínű, hogy bármi baja legyen.

Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2013. január 04., 09:38 ;Megválaszolva: 2013. január 05., 22:51
Kérdések és válaszok: Egyéb
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt
Fáradtság, gyengeség, EBV