Véralkohol

Tisztelt Szakértő, Dr. Németh Kinga! Köszönöm legutóbbi válaszát, azóta én is megtaláltam az ISZKI mintavételi leírásában, hogy már csakazért is azonnal kell ellenőrízni a vérmintát, hogy az esetleges meghamisítás lehetőségét kizárják. Esetemben mégis az történt, hogy a BRFK elvitte a Péterfy kórházból a vérmintát, ahol mérnek alkoholt, és 3 nap után a BSZKI -ben kimutattak súlyosfokú véralkoholt. Erre azért is volt lehetőség, mert nagyobb volt az eshetőség, hogy nem is élem túl a balesetet. A Péterfy kórházban mégcsak elismervényt sem hagyott a rendőrség a vérminta elviteléről, vajon miért. A BSZKI -ben mért szint nem szerepel az orvosi zárójelentésen, biztos vagyok benne, hogy csalás történt. Tudom, Ön jogász, de már több igazságügyi hivatali személy is elismerte, hogy a rendőrség szokta hamisítani a mintát, érdekük szerint. Van, ai azt mondta, hogy államtitok a rendőrségi hamisítás, csalás. A rendőrség elviszi, minden igazolás nélkül a vérmintát, és csakúgy minden ellenőrzés nélkül méricskél, hogy van ez? Mit csináltak 3 napig. Válaszát kérem.

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Németh Kinga válasza véralkohol témában

Tisztelt Olvasónk!

A korábban leírtakon kívül nem tudok ügyével kapcsolatban semmilyen egyéb konkrétumot Önnek írni.

Amennyiben úgy érzi a rendőrség jogszerűtlenül járt el Önnel szemben, panaszt tehet az illetékes ügyészségen, vagy akár a rendőrségen is.

Rovatunk elsősorban egészségügyi problémákhoz kapcsolódó kérdések megválaszolásához szeretne segítséget nyújtani, itt pedig egy rendőrségi eljárás jogszerűsége a kérdés, ami nem a szakterületünk. Kérjük ezzel az üggyel kapcsolatban újabb kérdést ne tegyen fel, javaslom egy büntetőjogra szakosodott ügyvédet keressen fel személyesen, ahol az ügy összes körülményeit megbeszélhetik.

Kérdés: 2012. december 16., 11:04 ;Megválaszolva: 2013. január 02., 10:44
Kérdések és válaszok: Egyéb
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt
Fáradtság, gyengeség, EBV