• Valós az aggodalmam? Teherbe ejthettem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Tegnap a barátnőmmel való aktus után lehúztam az óvszert a péniszemről majd alaposan letöröltem papírzsebkendővel a péniszem és a kezemet is, ezután az ujjammal vaginális élvezetekben részesítettem, majd ezt az aktus-törlés-ujjazás kört mégegyszer megismételtük. Az lenne a kérdésem, hogy valós-e a félelmem, hogy nem volt elég a papírzsebkendővel alaposan megtörölni a kezem mielőtt benyúltam a barátnőm nemi szervébe? Az aggodalmam tovább növeli, hogy - mint utólag kiderült- pont a legtermékenyebb napokban van a barátnőm. Szükség lenne a 72 órán belüli sürgősségi fogamzásgátlásra vagy indokolatlan? Sajnálom, hogy nem voltam körültekintőbb. Válaszát előre is nagyon köszönve!

        Dr. Kiss György válasza a 72 órás tabletta témában

        Tisztelt Kérdezőm ! A leirtakat végiggondova, az az ismételt aktus-törlés-ujjazás momentum, valamint az, hogy a hölgy a legtermékenyebb napokban volt, azt mondatja velem, hogy a 72 órás tbl. alkalmazása nem ördögtől való. Nagy a valószinüsége, hogy a gumi használata / a megismételt aktus is gumival történt ugye? / és a kéztörlés kizárja, hogy spermium jutott volna a hüvelybe, de...ésha mégis!?, akkor nagyon kellemetlen helyzetbe kerülhet a hőlgy. Igy az Ő biztonsága érdekében a tabletta alkalmazása látszik célszerünek jelen esetben, a jövőben a toilette kiegészitése folyó vizzel /penis lemosása/ sokat segitene, persze, amennyiben ezt a körülmények lehetővé teszik. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2014. december 17., 23:53; Megválaszolva: 2014. december 18., 08:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Ma voltam kardiológiai vizsgálaton. A leletből egy mondatot nem értek: “Hepar, lien nem maius” Ez rosszat jelent? Csak mert eddig mindig azt írták hogy nem tapintható. Üdvözlettel, Bognár Izabella
        Kedves Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy mielőtt a barátommal először lennénk együtt, még nem volt senkivel kontaktom, igaz lenne az, hogy előtte el kellene mennem nőgyógyászhoz csak azért hogy felírjon fogamzsgátlót vagy valamiyen...
        Üdvözlöm. Én Péter vagyok és páromnak most volt teljes vérkép vizsgálata. Ebben kérném a segitségét hogy mik mit jelentenek illetve a kettő csillagozott rész mire utalhat kell-e valami rejtett betegségre gondolni stb. Válaszát előre is...
        Nappali Kórházba járok kezelésre? Jár-e nekem naponta úti támogatás tömegközlekedésre vagy személyautóra?
        Adminisztrativ munkakörben dolgozom egy cégnél, irodai munkarendben. Nemrég egy nőgyógyászati vizsgálat során kiderült, hogy valószínűleg műtétre lesz szükségem, és lehetséges, hogy a méhem is eltávolítják a petefészkekkel...
        T.Dr.nő! Kérdésem az hogy az Astrix 100 mg kapszula szedhető-e a együtt a GOLD krill olaj kivonattal? (napi 1x, ) Sajnos, a házi orvosom nem ismeri ezt a rákolaj kivonatot, így választ sem tudott adni.(A GOLD krill kivonatra rá van írva...
        Van mód arra, hogy ne legyek regisztrálva egyetlen háziorvosnál sem? Van arra valamilyen törvény, hogy igénybe kell vennem a háziorvosi szolgáltatást? Muszáj, hogy legyen háziorvosom? Milyen ellátást kap az, akinek nincs háziorvosa?
        Colonoscopiára kell mennem. Az orvos szerint Algopirint és No-spa-t fogok kapni a vizsgálat idején a fájdalom csillapításra. Kérdeztem, hogy a kábítás mellett erre miért van szükség. Azt válaszolta, hogy a kábításra ma már nincs pénz. Én...
        Tisztelt Cím! A kérdésem a következő. Elmentem a háziorvoshoz és kértem egy vérvizsgálatot és elzavart. Nem értem úgy tudom 1 évben egyszer én is kérhetek ilyen vizsgálatot. A háziorvosnak kell fizetnie azért nem kiírja nekem ezeket a...
        Megszeretném kérdezni, ha műtéthez kell vizsgálat a háziorvost miért büntetik meg? Nekem most lesz vese műtétem mozgáskorlátozott vagyok így nem tudom megcsináltatni azokat a vizsgálatokat amit kér a kórház. Mit tegyek? Előre is...