Valós az aggodalmam? Teherbe ejthettem?

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap a barátnőmmel való aktus után lehúztam az óvszert a péniszemről majd alaposan letöröltem papírzsebkendővel a péniszem és a kezemet is, ezután az ujjammal vaginális élvezetekben részesítettem, majd ezt az aktus-törlés-ujjazás kört mégegyszer megismételtük. Az lenne a kérdésem, hogy valós-e a félelmem, hogy nem volt elég a papírzsebkendővel alaposan megtörölni a kezem mielőtt benyúltam a barátnőm nemi szervébe? Az aggodalmam tovább növeli, hogy - mint utólag kiderült- pont a legtermékenyebb napokban van a barátnőm. Szükség lenne a 72 órán belüli sürgősségi fogamzásgátlásra vagy indokolatlan? Sajnálom, hogy nem voltam körültekintőbb. Válaszát előre is nagyon köszönve!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza 72 órás tabletta témában

Tisztelt Kérdezőm!

A leirtakat végiggondova, az az ismételt aktus-törlés-ujjazás momentum, valamint az, hogy a hölgy a legtermékenyebb napokban volt, azt mondatja velem, hogy a 72 órás tbl. alkalmazása nem ördögtől való.

Nagy a valószinüsége, hogy a gumi használata / a megismételt aktus is gumival történt ugye? / és a kéztörlés kizárja, hogy spermium jutott volna a hüvelybe, de...ésha mégis!?, akkor nagyon kellemetlen helyzetbe kerülhet a hőlgy.

Igy az Ő biztonsága érdekében a tabletta alkalmazása látszik célszerünek jelen esetben, a jövőben a toilette kiegészitése folyó vizzel /penis lemosása/ sokat segitene, persze, amennyiben ezt a körülmények lehetővé teszik.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2014. december 17., 23:53; Megválaszolva: 2014. december 18., 08:42
Kérdések és válaszok: Egészségügy
Nehéz légzés
Jónapot! 21 éves 2 gyermekes anyuka vagyok 2 hete kb azt vettem észre a szívem erősen kalapál nehezen veszek levegőt néha hol az orromon nem tudom...
Általanos k
Jó Napot Kívánok, az előző válaszra írok reagálok elhihetti nem jó fizikai és lelki egészség ben vagyok mostanában 28 évesen, sajnos ennyi...
Kis mennyiségű alkohol után is...
Tisztelt Doktornő! Olyan problémám lenne, hogy már többször fogyasztottam alkoholt ezelőtt de nem túl nagy mennyiségben, volt mikor inkább közepes...
Lelet értelmezés
Tisztelt Doktornő! Ma voltam kardiológiai vizsgálaton. A leletből egy mondatot nem értek: “Hepar, lien nem maius” Ez rosszat jelent? Csak mert...
Szüzesség
Kedves Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy mielőtt a barátommal először lennénk együtt, még nem volt senkivel kontaktom, igaz lenne az, hogy...