Rivotril helyett másik fajta nyugtató

Tisztelt Doktornő! Egy hónapig korházban voltam a pszihiatrián,0.5mg rivorilt 2x1és hangulatjavítót kaptam.Pár nap múlva a tüneteim/szorongás,félelem,tehetettlenség stb../nagy mértékben csökkentek. Önbizalmam,állapotom javult. Igy pár hét után hazajöhettem. De sajnos egy nap után megint eljött minden panaszom,sokszor úgy érzem megbolondulok! főleg reggel ébredés után érzem legjobban/ Kerdésem az hogy szedjek többet a rivotrilból,mert lehet ,hogy kevés? Vagy más fajta nyugtató kellene szednem? /A kezelőorvosom március 18-ra adott időpontot./ Várom mielöbbi válaszát! Üdvözlettel: Kovács Balázs

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza állapot rosszabbodás témában

Tisztelt Kérdező,

a Rivotrilból lehet átmenetileg többet szedni, - a hozzászokás fokozott veszélyével.

Az figyelemre méltó, hogy egy nappal hazaérkezése után lett ismét rosszabbul. Ezen érdemes elgondolkodni, akár pszichoterapeuta segítségével. A hangulatjavítót növelni, vagy váltani pedig csak kollégám javaslatára szabad.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2021. március 06., 13:53; Megválaszolva: 2021. március 07., 14:36
Kérdések és válaszok: Depresszió
Meddig tart a mirtazapin elvonási...
Hogyan kezeljük?
A kiüresedésem gyógyítható?
Érzelmi kilengések
Depresszió