• Mit tehetnék?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornö! Nemtudom mit tegyek! Már régòta érzem hogy nincs rendben velem valami.kiskoromtol kezdödöen mikor apu alkoholista volt, folyton vert engem es kiabáltak. Anyu mindig keson jott haza..otthon kiabalas..az iskolaban csufoltak bantottak es senki nem tett semmit..a csalad, rokonok csak a noverem szerették..egyszer voltam öngyilkos..nagyon el voltam keseredve..ennek több éve már. De azota is senkinek, semminek érzem magam és egyedül..15 evesen dolgoztam mert mindig azt hallgattam hogy hulye vagyok es semmire valo..meg csunya..mikor megeroszakoltak akkor sem volt anyu hajlando segiteni..aztan 18 evesen hogy menekuljek otthonrol ferjhez mentem..de tarsas maganyban ereztem magam .mikor elvaltam egy olyan ferfivel ismerkedtem meg aki bantott, kiabalt velem, es mindennek ugy kellett tortennie ahogy o akarta...meg most is lenez es kigunyol..es az anyjaval egyutt olyanokat mond, hogy a lanyunk hulye lesz ha velem marad meg semmire nem viszi ahogy en sem..mar nem vagynk egyutt de meg mindig lenez, gunyol..ket eve egy ferfival jottem ossze aki csak jatszadozott velem es az agyban is kigunyolt..rola azt mondtak hiv pozitiv, voltam ketszer teszten ami negativ, de nem tudtam szabadulni attol hogy a lelet teves..tavaly mikor osszejottem egy ferfival ujra mentem tesztre..aztan o is kihasznalt..decemberben egy kapcsolatom lett ami szepen indult, de kiderult alkoholista..es nem tudom miert ragaszkodom es turtem hogy megalazzon vsak hogy szeressen..de csak atgazolt rajtam semmibe vett, es nem keres mar csak kihasznalta hogy en szeretem es barmit megtettem..megsem voltam jo..nem tudok senkinek megfelelni..es rettegek hogy hiv virust kaptam tole..mert mikor reszeg azt mondja biszex..masnak hogy a ferfiakat szereti..ez a felelmem csak ront a helyzetemen..ingerult, feszult vagyok..nagyon erzekeny, ok nelkul is sirok..nem tudok ejjel aludni csak fel vagy egy orakat..nem birom a tomeget..nem erzem hogy szeretnek..csunyanak erzem magam es hasztalannak aki nem jo senkinek es semmire valo..nem tudom mit tegyek.. Nagyon elvagyk keseredve es félek.sokat eszem es ami nem jo mert cukorbeteg is vagyok..es nem tudom miert ragaszkodom ehez a ferfihez, de most par mapja nem ir..ugy erzemegszakad a szivem.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a párkapcsolati problémák témában

        Tisztelt Kérdező, Azt tanácsolnám, hogy személyesen keresse fel egy kollégámat. Úgy tűnik, hogy a párkapcsolatai egy adott minta szerint ismétlődnek, ami emlékeztet a szülei kapcsolatára is. A kollégámtól gyógyszeres és pszichoterápiás segítséget is lehet kérni. Ez segítheti abban, hogy jobban érezze magát és a kapcsolataiban is másként tudjon fellépni, az érdekeit érvényesíteni. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2017. július 30., 19:38; Megválaszolva: 2017. július 30., 21:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Tavaly novemberben kerültem pszhiátriára. Hasi panaszok miatti depresszió. Nagyon sokat fogytam a hasi köldök táji fájdalmam miatt és a vele járó depresszió, kétségbeesés miatt. 179 cm vagyok 62 kilós férfi. A klinikán...
        Üdvüzletem! Kb. 3 hete jelentkezett előszőr a belső remegés, előszőr csak este és éjszaka, amitől nem tudtam rendesen aludni. Emellet ismételten előjött az epetáji és gyomorfájdalmam is, ami folyamatos tompa fájdalmat jelentett. Régóta...
        Üdvözlöm,a kérdésem az lenne,hogy a lányom fél éve szenved abban ,hogy fontos dolgogat elfelejt ,régi dolgokra is alig emlékszik.Egyéb tünete nincs a háziorvos depressio gyanujával utalta MRI re.Hét éve vagy terhes vagy szoptat a gyekek...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció