• CUKORBETEGSEG VAGY PANIK

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jonapot kivánok. NYARI ALEX VAGYOK 22EVES. ES SZERETNEK SEGITSEGET KERDEZNI SAJNOS AZ ORVOSOK ITT NEM FOGLALKOZNAK VAS MEGYÉBEN SENKIVEL.... AZ LENNE A PROBLEMA ELVILEG 2015.BEN PÀNIKBETEGSÉGET ÁLLAPITOTTAK MEG NÀLAM zenész gyerek vagyok bulizni voltunk es ilyen melegséget éreztem magamon illetve verejtéket,orvosok szerint (SYNDROMA).. VETTEM EGY VÉRCUKORMÉRÖT 10.4 11.5.6.VOLTAM ORVOSNÁL ILLETVE LABORBAN AZT MONDTÁK KICSIT MAGAS A VÉRCUKROM DE EZ NEM CUKORBETEGSÉG GYOGYSZERT SEM ADOTT A HÁZI ORVOS NAGYON FÉLEK HOGY CUKORBETEGSÉG ÁLLHAT A HÁTÉRRBEN DE SAJNOS AZ ORVOS NEM FOGLALKOZIK VELE SZERINTEM. SZEDULES JOTT PAR NAPJA ÉMELYGÉS FEJFÁJÁS ÉS FÉLEK HOGY BEKOMÁLOK,MIVEL NEM VAGYOK BIZTOS AZ ORVOSOKBAN ITT VAS MEGYÉBEN, ELSZIVOK EGY CIGIT ES FARADT VAGYOK MINDEN REGGEL ES EGESZNAP A CUKROMAT MÉRET FÉLEK NAGYON HOGY MI LEHET A HÁTTÉRBEN.4.8MMOL IS VOLT A CUKROM.IDEGES VAGYOK ES NEMTUDOM MI LEHET A BAJOM.SZERETNEM SEGITSÉGÉT HOGY MI LEHET A HÁTTÉRBEN,ÉS HOGY EZEN A PANASZOK MIRE UTALNAK. SZÉDÜLES FEJFÁJÁS REMEGÉS BIZONYTALANSÁG ÉRZET ÉTVÁGYTALANSÁG AMIOTA MEG MÉRTÉK A CUKROM NEM MEREK ENNI NEHOGY FEL MENNYEN. NAGYON SZÉPEN KÉREM IRJA LE NEKEM MI LEHET A LEGGNAGYOBB PROBLÉMA! NAGYON KÖSZŐNÖM! TISZTELETTEL! NYÁRI ALEX KŐSZEG

        Dr. Molnár Dóra válasza a magasabb vércukor értékek témában

        Kedves Kérdező! A 4.8mmol/ l érték, amit ír, teljesen normális. A 10 -11mmol/l körüli értékek amiket mért, ha 2 órán belül voltak étkezés után, még mindig nem biztos hogy kóros. Amennyiben étkezés, cukros üdítő vagy alkohol nem volt a mérés előtti néhány órában, akkor valóban magasabbnak számít. De ez nem éri el az életveszélyes értéket, nyugodjon meg. Enyhe cukorbeteg soha nem kómázik be. Idegrendszeri tünetekre 3mmol/l alatti és 20mmol/ feletti vércukorszint esetén lehet általában számítani, de sok körülmény befolyásolja ezt is. Diabetológiai rendelésre kellene elmenni, itt megmondják a további teendőket. A panaszai hátterében más probléma is állhat, ezt részletesebb fizikális és részletes labor vizsgálat segítségével lehetne kideríteni. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2019. október 20., 13:39; Megválaszolva: 2019. október 23., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: