Skinoren

Tisztelt Doktor Nő/Úr!

Többször megállapították már, hogy az arcom rosaceás, amin eddig nem sikerült változtatni. Nemrég hallottam a skinoren kenőcsről, ami másoknak "enyhülést" hoz. Az a kérdésem, hogy ezt a kenőcsöt/krémet tartósan lehet-e alkalmazni, nincs-e mellékhatása?

Válaszukat előre is köszönöm. 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza rosacea, skinoren témában

Kedves Kérdező!

A Skinorent akár hónapokig is lehet használni, a szer hatékonyságától függően, bőrgyógyász állapítja azt meg, hogy mikor lehet abbahagyni, meddig kell alkalmazni.

Mellékhatásait illetően allergia és irritáció a lggyakoribb, hosszú távú mellékhatást az alkalmazási előirat nem ír le, de ez nem zárja ki ennek lehetőségét.

Érdemes a kenőcs használatát követően kontrollvizsgálaton jelentkeznie a bőrgyógyásznál, aki dönt a szer további alkalmazásáról.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. július 31., 11:04; Megválaszolva: 2009. július 31., 11:04
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Arcbőr vörösödés, felmelegedés
Kedves Doktor/Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy az arcom szinte teljes terjedelmével képes a kivörösödésre,felhevülésre és ez...
Finacea használata
Tisztelt Doktornő! Rosaceas bőrbetegségem van. Használtam a Rozexet, sajnos nem használt. Most a Finaceat használom. Ez most úgy tűnik, hogy...
Bőrpír, kiütések az államon
Kedves Doktornő! Körülbelül 1 éve elmentem a Mária utcai bőrklinikára, mert az állam jobb oldalán piros foltok jelentek meg és nem nagyon akartak...
Piros foltok a melegtől
Tisztelt Doktornő! 2 hete körülbelül kezdődtek a panaszok, amikor piros foltok jelentek meg csak az arcomon. Nem használok semmi új terméket, szóval...