Makk enyhe fájdalomszerű érzet

Tisztelt Doktor Úr! A makkom bal tájékán, enyhe fájdalomszerű érzetet érzek és, hol erősödik, hol csillapodik. Pontosan sajnos nem tudom behatárolni. De ilyen foltosodást is tapasztalok rajta és merev állapotban kellemetlen érzés a bőrt húzni rajta. Ön szerint mi lehet ez? Korábban kezeltem Travocort krémmel és javult, de nem múlt el a panasz. STD vizsgálatok negatívak. A vizelés és az ondó tavozása, viszont nem jár fájdalommal. Urológiai vizsgálaton se találtak semmi kórosat, mit kéne tennem? Bőrgyógyásznál is sokszor voltam már. Valaszát előre is köszönöm. Jelenleg nem kezelem semmivel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza gomba témában

Ha a Travocort krém mellett javult a panasz, de nem múlt el teljesen, akkor heti 150 mg fluconazol hatóanyagú kapszula szedését javaslom 2 héten át. Emellett folytassa a Travocort krém alkalmazását 2-4 hétig.

Kérdés: 2020. április 24., 13:39; Megválaszolva: 2020. április 30., 21:57
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése