Hirdetés
      • Bőr probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelettel Sz. Judit vagyok. Hónapok óta küzdök ekcémás bőrrel. A háziorvosomtol kaptam rá Elocom kenőcsöt ami nem használ. Mentem volna májusban itt szombathelyen bőrgyógyászhoz, de a kialakult helyzet miatt nem fogadnak. Marad a magán úton ha nem gyógyulna. Csak már annyira fáj és viszket a kezem hát ha lehetne rá valamit kapni. Hogy mitől van arra nem jöttem rá, van 2 pelusos gyerkőc itthon. De minden sensitiv. Köszönettel!

        Dr. Bodnár Edina válasza a ekcéma témában

        A lokális szteroid (Elocom) mellett szedjen antihisztamin tablettát (pl. Cetirizine), és hidratálja a bőrét Lipikar testápolóval.


        Kérdés: 2020. április 20., 09:32; Megválaszolva: 2020. április 28., 09:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: