HPV? Herpesz? Esetleg teljesen ártalmatlan elváltozás?

Jó napot kívánok! Nagyjából egy hónapja vettem észre az alábbi kis "bibiket" a péniszemen. Ettől függetlenül simán előfordulhat, hogy már regebb óta ott lehetnek (mivel nem okoznak fájdalmat és kellemetlenséget) Az óta nem növekedtek, nem szaporodtak. Az adott helyzetben nehezebb eljutni orvoshoz, így Önöknél érdeklődöm: ezek vajon HPV hólyagocskák lehetnek? Laikusként az interneten látott képek alapján feltételezem ezt, bár nem tűnnek annyira "karfiolszerűnek". Esetleg herpesz lehet? Vagy teljesen ártalmatlan? Ez esetben mivel kezeljem? Segítségüket előre is nagyon köszönöm! :)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a fox-fordyes folt témában

Én inkább Fox-Fordyce foltnak látom, ami jóindulatú elváltozás, teendőt nem igényel.

Kérdés: 2020. április 07., 12:43; Megválaszolva: 2020. április 10., 18:42
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?