Hirdetés
      • Gomba, baktériumtól gyulladás vagy valami más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Húgycsőnyílás körüli vörös folttal indultak a panaszaim a húgycsőnyílás alatt, majd körülötte is. Klebsiella Pneamuae-t találtak. Csak fotón látszanak, mintha apró kis hólyagok lennének a makkomon, de egyébként inkább csak egy pirosság látszik és egy apró duzzanat a hugycsőnyílás jobb oldalán és alatta. Később az egész bőröm bevörösödött, majd lejjebb a bőrömön egy ér is kidudorodott. hereviszértágulatom is lett, a herezacskó alja is piros és a hajszálerek már mindenhol látszanak. Mi lehet ez valójában? Többet úgy gondolják, hogy egy gombás felülfertőződés, de valójában nincs égető és viszkető érzésem, az elején, pár hónapja volt áttetsző folyás, de már nincs. Viszont a bőrpirosság egyre erősebb és szétterjedtebb. Kb fél éve szenvedek vele. Nem találtam semmi hasonló tünetről képet eddig. Én is nehezen csináltam olyat, amin kivehetőek a tünetek a pirosságon kívül. (Szerintem az orvosok se látták rendesen eddig)

        Dr. Bodnár Edina válasza a Gomba témában

        Azt gondolom, hogy a mostani tüneteit már gomba okozza, mivel a Klebsiellat antibiotikummal kezelték. A mostani tünetet kezelje Travocort krémmel.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. augusztus 23., 01:04; Megválaszolva: 2019. augusztus 27., 14:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: