szemölcs vagy anyajegy

Tisztelt Doktornő! Első kérdés: A véleményét szeretném kérni a feltöltött képeken látható, általam szemölcsnek vélt képződményről. Ha nem szemölcs, lehet-e daganatos elváltozás? Van-e vele teendőm? El szeretném távolítani feltéve ha szemölcs, vérehulló fecskefűvel, vagy amit ajánl. 2 kép erről 1 hónap különbséggel - mintha csökkenne és a felszíne durvábbá vált. Köszönöm válaszát előre is.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Spinalioma témában

Én ezt az elváltozást nem szemölcsnek látom a kép alapján. Semmiképp nem javaslom az otthoni kezelést. Úgy lenne a legbiztosabb, hogy kimetszés és szövettan is történne belőle.

Kérdés: 2019. július 24., 14:44; Megválaszolva: 2019. július 27., 13:39
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Melanóma eltávolítás után milyen...
Mi ez a lilás duzzanat sérülés...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken