Sle gyanu

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Abban szeretném a segítségét kérni ,hogy lehet - e ez sle? 1 hónapja az orrom mellet az arcom két oldalán előjött piros folt ami egy idő után kipikkelyesedett és lehámlott.Voltam vele bőrgyógyászaton kaptam rá szteroidos krémet amitől el is múlt.A bőrgyógyász kért egy teljes labort és Ena screent Ana Elisat a teljes laborban semmi eltérés nincs viszont az Ena screen.pozitív lett az Ana Elisa pedig 26.3U/ml (0-25) .Panaszom nincsen .Ön mit tanácsol? Lehet sle? Köszönettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza SLE témában

Igen, a labor és a tünet jellege alapján felmerül az SLE, SCLE. Fényvédelem javasolt, tünet esetén pedig steroid krém hatásos. Folyamatos immunológiai gondozás, kontroll javasolt.

Kérdés: 2019. április 24., 18:16; Megválaszolva: 2019. május 01., 13:36
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Melanóma eltávolítás után milyen...
Mi ez a lilás duzzanat sérülés...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken