• Agyék fertőzés kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webbeteg! Jó pár hónapja kialakult egy fertőzés ágyéktájon, ami kirepedezett, és nagyon fáj. A bőrgyógyászom latta írt fel rá fucidint,és travicortot de nagyon rosszul vagyok tőle így nem használom. A kérdésem az lenne mitől lehet ez, es hogyan tudnám kezelni. Mellékletben annyit hogy fáj minden izületem es komoly gyomor panaszaim is vannak a házi orvos se a bőrgyógyász nem foglalkozik velem. Vérképem szerint magas a hugysav szint, a koleszterin, es a vas.

        Dr. Bodnár Edina válasza a ágyék fertőzés témában

        Sajnos kép alapján nem tudom megmondani mi okozza a panaszt. A bőrgyógyász által felírt krémektől véleményem szerint nem lehet rosszul, ezért javaslom hogy próbálja tovább használni őket.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2019. március 01., 11:52; Megválaszolva: 2019. március 20., 13:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        üdv észleltem valami kinoveseket a szamban mi lehet ez?