• Bőrhiány betegség és tetoválás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Bőrhiány betegségem van, nagyon sebesedik és nagyon sokáig gyógyul.Pár éve kettő anyajegyet műtöttek le a hátamról ami nagyon hegesen gyógyult. Ha nyáron napfény éri akkor be is dagad.Ha egy pattanást találok mondjuk a mellkasomon és óvatosan kiszedem, akkor is vastag bőr képződik rajta idővel. Nem gyógyul hanem vastag bőr lesz rajta.Ilyen sebnél kipúposodik és inyekció kúrával megy csak vissza. A kérdésem az lenne hogy nagyon szeretnék tetoválást kis mintát a karomra. ilyen bőrnél ez lehetséges? Kérdeztem több tetoválót de mindenki bőrgyógyászhoz irányított. Előre is köszönöm Üdv Csaba

        Dr. Bodnár Edina válasza a Tetko témában

        Semmiképp nem javaslok tetoválás készítését, mert a szúrások helyèn granulomák, hegek is kialakulhatnak.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. február 28., 09:08; Megválaszolva: 2017. március 01., 15:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy