Napgomba

Jó napot kívánok! Olyan problémám lenne, hogy napgombám volt amit kezeltem, a foltok ugyan halvanyodtak de nem tűntek el, viszont egy tetoválás előtt állok és nem tudom hogy ez mennyiben befolyásolja. Elhalasszam-e a tetoválást? A foltos részeket befogja e fogni a tinta, illetve nem fog-e kilökődni a festék? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: S. Mariann

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a bőrgomba témában

A napgomba helye sokáig megmarad, mely nem befolyásolja a tetoválást. Be fogja fogni a festék, és a kilökődés sem ezen fog múlni. Inkább azért halasztanám el a tetoválást, hogy esetleg ne kerüljön mélyebbre a fertőzés (ha még fennáll).

Kérdés: 2016. október 06., 10:45; Megválaszolva: 2016. október 11., 16:15
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?