Veszélyes?

Kedves Doktornő! Kb egy éve figyeltem fel erre az elváltozásra az alkaromon. Érdekes száraz folt volt, ami nem lett nagyobb, viszont az a fehér száraz felület eltűnt, és így barnábbnak tűnik, bár továbbra is száraz érzése van tapintásra. Nem fáj, nem viszket, nagyon enyhén domborodik ki és 5 mm nagyságú. Figyelmét nagyon szépen megköszönöm, és várom válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Száraz bőr témában

Sajnos nem kaptam képet a kérdéshez, de a leírás alapján leginkább napfény által kiváltott, korral járó jóindulatú bőrelváltozása van. Használjon fényvédő krémet ha napra megy! A folt sajnos nem fog már eltűnni, de a száraz felszíne miatt kenegesse ureás testápolóval.

Kérdés: 2016. szeptember 12., 18:28; Megválaszolva: 2016. szeptember 21., 16:22
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Arcbőrprobléma
Tisztelt Doktornő, 36 éves nő vagyok, nagyon régóta használok arckrémet, száraz érzékeny bőrre valókat, persze eleinte nem volt szükséges, csak...
Szem környéki pirosság, irritáció
Üdvözlöm! Problémám lenne a következő: mind 2 szemem környéke piros, és olyan, mintha ki lenne száradva. Szememnek semmi baja, csak körülötte...
makk, fityma, kéz szárazság
2-3 hete kezdődött a kézszárazságom akkor a makkom és a fitymám makkom közeli része még csak kevésbbé volt száraz. nem tudom hogy közük van-e...
Száraz kéz
Tisztelt Válaszadó! Minden télen évek óta kiszárad a kezem.Évről évre egyre rosszabb lett. Idén már annyira csúnya, vérző repedések voltak...