Seprűvénára tetoválás

Tisztelt Doktornő! Azt szeretném tudni tetováltathatok e seprűvénával fedett területre? Visszereim nincsenek, a labamban jó a vérkeringés. Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Tetoválás témában

Nem javaslom a tetoválást seprűvénákat tartalmazó helyre, mert a tetoválófesték az érbe kerülhet, gyulladást okozva. Illetve a minta is "elfolyhat".

Kérdés: 2016. május 20., 15:45; Megválaszolva: 2016. május 24., 08:10
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Övsömör meddig fertőző?
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba